Laporkan isu-isu tapak    Laman Utama | Hubungi Kami | Artikel Post | Sign In | Sertai Sekarang

Sign In

Username:
Password:
Register Here | Forgot Password

Featured Partners




Home > General Items > Jolen Bleach Creme - Pemudar bulu roma tanpa cukur
Pengumuman | General Items > Other
Jolen Bleach Creme - Pemudar bulu roma tanpa cukur
Posted by : hana hana | Mar 20, 2017
( 0 )
Bookmark and Share

Sesiapa ada masalah bulu roma berlebihan dan tak nak bercukur?? Saya ada solution terbaik dan hasilnya pun terbaik. Terutama pada perempuan yang ada masalah bulu roma atas bibir dan selalu kena ejek ada misai, anda boleh gunakan produk ini untuk selesaikan masalah anda. Ia mampu pudarkan bulu roma dan jadikannya tidak kelihatan.


Kenapa perlu bleach?

1. Senang nak maintain hanya 10 minit dlm masa 2@3 minggu

2. Kalau stop pakai, takkan tinggalkan kesan sampingan, cuma warna bulu roma akan kembali pd asal shj (if waxing or shave, bulu roma akan tumbuh lebih panjang dan kasar)

3. Murah (nk buat laser boleh je, tapi costly)

4. Tak meyakitkan (macam pakai masker je)

5. Cepat (10 minit dah nampak kesan, bulu roma terus invisible)

6. Selamat (tak membeli kesan hitam pada muka mcm shave dan waxing, malah mencerah & menghaluskan)


35g + FREE masker = RM40.00

Postage percuma ke seluruh Malaysia


Whatsapp 011-39297320 untuk order

Follow FB Jolen - Hilang bulu tanpa cukur untuk melihat testimoni lain.

www





Home |  My Account |  Contact Us 
Copyright © 2017 Iklanpercuma.com Disclaimer
Application by eBanyan