Laporkan isu-isu tapak    Laman Utama | Hubungi Kami | Artikel Post | Sign In | Sertai Sekarang

Sign In

Username:
Password:
Register Here | Forgot Password

Featured Partners




Home > General Items > Kerengga slimming chocolate shake
Pengumuman | General Items > Health Items
Kerengga slimming chocolate shake
Posted by : Nur Ahmad | May 01, 2018
( 0 )
Bookmark and Share

Assalamualaikum

Apa itu Kerengga Chocolate Shake?
minuman berperisa milo ais yang sedap difomulasi untuk membantu meningkatkan metabolism badan kita serta membantu mencairkan lemak tepu di bahagian tertentu (peha, lengan , perut) macam fat burner .

tidak ada side effect seperti kerap buang air besar kerana produk sebegitu boleh merosakkan usus besar kita tetapi produk kita akan membuatkan kita terasa haus , berpeluh atau panas, kerap buang air kecil kerana effect dari pembakaran lemak tepu kita .. jadi kita digalakkn minum banyak air .

testimoni banyak yang berjaya kurangkan berat min 3 kg seminggu !! Dan ada yg lagi gempak korang boleh tgok kat hq setiap testimoni .

pengiktirafan pengkelasan makanan dari KKM
Cara Minum :
untuk berat 80kg kebawah, kami sarankan 1 sachet untuk sehari , ambil selepas makan
.
untuk berat 80 kg keatas , 1 sachet selepas breakfast dan 1sachet selepas mkan tengahari selma seminggu
tidak ada pantang apa apa.. lantak la nak bedal apa pun. abam- abam nk fit nak sado, cutting phase pon bole try shake nih, utk dapat body definition...try kalu x cay, mesti ngam punye

Kite 4 hari je da turun 2kg..korang nak gemuk time raya ke
Read more at www+slimming+chocolate+shake-65633527.htm#5mhyI01fuo3EAT6s.99


whatsapp 0167146969




Home |  My Account |  Contact Us 
Copyright © 2020 Iklanpercuma.com Disclaimer
Application by eBanyan