Laporkan isu-isu tapak    Laman Utama | Hubungi Kami | Artikel Post | Sign In | Sertai Sekarang

Sign In

Username:
Password:
Register Here | Forgot Password

Featured Partners




Home > Business Opportunities > Bisnes Shopee
Pengumuman | Business Opportunities > Home Based Business
Bisnes Shopee
Posted by : Abam Shah | Oct 10, 2018
( 0 )
Bookmark and Share

Nak Bisnes Kat Shopee? TAPI.. Takde Produk?
-----

Hah! Inilah antara salah satu masalah utama orang yang nak berniaga kat shopee! Iaitu.....

TAKDE PRODUK!

Tapi! Jangan risau!

Dalam ebook Bisnes Shopee... ada ditunjukkan macam mana anda boleh berniaga secara dropship!

Apa yang lebih menarik... pembekal dropship yang disharekan di dalam ebook ini bukan setakat hanya ada 200 produk sahaja!

Tapi mereka ada lebih dari 100,000 produk yang anda boleh pilih untuk letak dan jual di kedai Shopee anda!

Apa yang lagi menarik pasal pembekal dropship ni... mereka ada sistem canggih!

Anda tak perlu nak taip atau upload satu-satu gambar produk yang anda nak jual kat Shopee tu.
Tekan je butang "add product to my store" dalam sistem pembekal dropship ni... terus dia automatik post gambar dan description semua kat kedai shopee anda!

Power beb!

Kat mana lagi nak dapat panduan bisnes shopee macam ni? Dah lah power.. murah pulak tu!

Amacam? Nak tahu teknik power bisnes shopee?
Leh gi kat web dibawah untuk dapatkan panduan ni!

www
www
www




Home |  My Account |  Contact Us 
Copyright © 2018 Iklanpercuma.com Disclaimer
Application by eBanyan