Laporkan isu-isu tapak    Laman Utama | Hubungi Kami | Artikel Post | Sign In | Sertai Sekarang

Sign In

Username:
Password:
Register Here | Forgot Password

Featured Partners




Home > Computers Accessories > REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE
Pengumuman | Computers Accessories > Laptops
REPAIR PORT AUDIO/EARPHONE
Posted by : MYNET IT SOLUTIONS | Feb 07, 2019
( 0 )
Bookmark and Share

Pernah tak korang alami masalah ni, baru jer nak cabut earphone dari lubang port dia tibe-tibe prakkk ????patah pulak bahagian kepala dia..

Frust sebab patah satu hal dah, lagi frust biler cebisan yang patah tu tertinggal pulak kat dalam lubang port..
Haaa sudah nak cabut xdapat, nak psg earphone / usb speaker lain plak xdetect ????

Haihhh rupenye ramai customer kami alami masalah ni.

Tapi xpe pakar IT kami di Mynet It Solutions boleh tolong settlekan masalah ni.
Perlukan pertolongan kami ??
?? 014-5383659 --> whatsapps
?? 09-6224889 --> call
FB / IG : mynet it solutions @ ebook service centre




Home |  My Account |  Contact Us 
Copyright © 2019 Iklanpercuma.com Disclaimer
Application by eBanyan