Laporkan isu-isu tapak    Laman Utama | Hubungi Kami | Artikel Post | Sign In | Sertai Sekarang

Sign In

Username:
Password:
Register Here | Forgot Password

Featured Partners




Home > Miscellanous > Jual Baju Jubah, Telekung, Batik, Kebaya, Bag Rotan, Barang apapun dari Indonesia
Pengumuman | Miscellanous > Miscellanous
Jual Baju Jubah, Telekung, Batik, Kebaya, Bag Rotan, Barang apapun dari Indonesia
Posted by : Fatmawati Raeka | Mar 13, 2020
( 0 )
Bookmark and Share

Assalaamu'alaikum.

Saya especially jual baju jubah, baju batik perempuan lelaki, kanan2, telekung, batik, kebaya, baju lace untuk kenduri kawin, betunang, dan lain2.
Tapi saya boleh juga belikan apapun yang cik akak nak dari Indonesia.
Saya boleh belikan dan akan saya jual untuk cik akak semua.
Boleh beli runcit atau pun borong.
Jom beli2.
Semua yang berkualiti akan saya pilihkan untuk cik akak.
Tak ada tipu2 ataupun gambar je yang cantik tapi barang tak cantik.
Saya tak jual macam tu.
Saya jual yang asli dari supplier resminya ya.
Boleh hubungi saya:

Whatsapp : 0172841047
Shopee : www
IG : fara4my
Fb page : FARA’S

Saya pun nak cari bisnis partner untuk supply baju buat cik akak untuk dapat berbisnis berterusan.
Jom borong cik akak semua.

Salam.




Home |  My Account |  Contact Us 
Copyright © 2020 Iklanpercuma.com Disclaimer
Application by eBanyan